pis kilka wypowiedzi, Karczewski "ja nie widzę podwyżek w sklepach" ( przytula co miesiąc 37 tys zł), Czarnek "trzeba kupować tańsze i jeść mniej" Mateusz "węgla nie zabraknie, gwarantujemy niskie ceny", Moskwa 14.06 br "nie trzeba się bać, węgiel płynie zza granicy, wszystkim starczy, będzie tani po 996,zł za tonę" dzisiaj Moskwa "nikt nie obiecywał, że węgiel będzie za darmo i że dla wszystkich starczy" tvp Edyta Lewandowska "Dziś z rządu popłynęły same dobre informacje wzrost cen za ogrzewanie i ciepłą wodę dla odbiorców indywidualnych nie więcej niż 40 proc" przykłady można mnożyć. Tak szanowni wyborcy pis-u w Piotrkowie Trybunalskim, to przypomnienie dla was. Wojna ma niewielki wpływ na ten stan, tak dla jasności...Wisienka na torcie czyli "program chrust +" oraz "trzeba w tej chwili palić wszystkim" chyba prezes miał na myśli min "super węgiel z Indonezji" na hałdach portu w Świnoujściu czyli "flot i muł"- najgorszy sort odpadów kopalnianych....
Przecież pan starosta Wojtysiak cieszył się ze swojej podwyżki, to czemu ta podwyżka mu nie pasuje ?? Takei są właśnie konsekwencje waszych podwyżek
Nie potrafił pan zrozumieć skąd są pieniądze na podwyżki w samorządzie to już pana oświecamy
Ludzie,przeciez tak nie moze byc.Z dnia na dzien wszystko drozeje kilkukrotnie?Kiedy zaczniecie myslec i wyjdziecie na ulice zrobic porzadek ze zlodziejami?
Ja mam panele fotowoltaiczne więc się nie martwię o rachunki za prąd.
To teraz do tych, którzy tydzień temu, w ankiecie oraz komentarzach byli przeciw wyłączaniu oświetlenia ulicznego w nocy. Miasto powinno wam podnieść podatki ( a wszyscy je ponoszą) 10-krotnie, wtedy światła będą świecić nieustająco, a zupkę pokrzywową będziecie mogli sobie uwarzyć na obiad ! ! !
Wina Putina, Tuska, Unii. A my jesteśmy tacy cudowni, katoliccy.
Po następnej kadencji PIS-u nad polskim morzem zabraknie piasku na plaży, a wszystkie lasy będą miały 30 cm wysokości.
Cieszę się, że nasi prezydenci i reprezentanci przygotowali nas na te podwyżki poprzez OZE, spalarnie śmieci inne sposoby ograniczenia wydatków. Sarkazm, ale inaczej już chyba nie można
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!